Ice Skating in Seoul

You may also like...

No Responses

  1. SD says:

    tak sempat la akak nak pergi ice skate sbb semua hari full….seday sgt sbb tak sempat….dah lalu kat satu tmpat skate tp tak turun sebab bukan dlm itenary….byk lg ni nak explore korea ni….

  2. Zarina Jani says:

    Hi SD,
    Jangan la sedey2..ok? ^^
    Air Asia kan ada, boleh pergi lagi dan lagi…hehe.

    Anyway, I'm glad that you enjoyed your trip! Send me some pics, boleh post kat blog ni ^^

  3. SD says:

    okay!!! just ask any pictures then i send the pics……hehehehhehe~~~ yang penting kita enjoy (gaya nora danish sambil angkat tangan)

  4. NanoNoons says:

    isnt the Grand Hyatt ice skating is the scene where Jo kwon sang his confession song to Ga in in WGM? if only you watch it hehehe

  5. Zarina Jani says:

    Hi NanoNoons,
    Was it Marco and Son Dambi? hmm..hahah..I'm not too sure. I do watch WGM but not really an avid fan. Sometimes..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *