Seonyudo Park – Part 2

You may also like...

8 Responses

  1. 나도 언니를 많이 많이 많이 보고싶어용~!!!!

  2. chunlovesu says:

    salam.love your blog. sgt informative. tumpang tny cuaca bln may elok x utk ke korea?

  3. Zarina Jani says:

    Chunlovesu,

    w'salam…cuaca bln May sedang elok and panas just mcm Malaysia..make sure bring your umbrella, sunglass and sunblock lotion.

  4. lala yusof says:

    info yg bagus nak g korea ni

  5. Anonymous says:

    Assalamu'alaikum Sis Zarina.

    Saya telah baca blog dan pengalaman sis sepanjang berada di Korea. Saya berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai travel ke sana secara "bajet", as I am going there with a group of friends on december insyaAllah. Kami berharap perkongsian dari sis dan mugkin cara untuk berhubung dengan sis melalui email atau contact no. jika tidak keberatan.

    Ini kerana kami bukan sahaja ke sana untuk bercuti, tetapi untuk menimba pengalaman dan survey sekali tempat untuk long term stay for study or even working there, InsyaAllah, which means as like what you're pursuing now :).
    May Allah ease your tasks there,Aameen

    Hope your kind reply and sharing.

    Sekian,
    terima kasih.
    Wassalam

    Syaza

  6. chunlovesu says:

    kak sori klu mnyusahkan tp bole x kalau nk ber-email dgn kak? nk tny pasal trip ke korea. sy dh book flight tp xtahu nk buat apa after that 🙁

  7. Radin fadli says:

    Assalamualaikum, saya nak tumpang tanya, berapa ringgit kalau naik teksi ke nami island dari seoul? mahal tak? Saya bakal ke seoul 25-30 hb oktober.Autumn tgh peak masa tu kan?

  8. sitizan72 says:

    Assalamualaikum….sy pegi Seoul for 2nd time this coming autumn. Tgh Google2 tmpt nk pegi ttg en tbaca ttg Seonyudo Park ni. Good info….mesti pegi tmpt ni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *